Resultaatgerichte aanpak van outplacement, re-integratie en verzuimvraagstukken

De overheid legt steeds verantwoordelijkheid voor uw werknemers bij werkgevers. Dit vraagt consistent beleid van u als werkgever, om later niet met kostbare vraagstukken opgezadeld te zitten. Dit is echter niet eenvoudig en vraagt om specialistische kennis. AL HR Solutions heeft deze kennis in huis. Samen met u gaan we op zoek naar een plan van aanpak , waarbij wij oog hebben voor kostenbesparing én de wensen en mogelijkheden van de werknemer.  

Re-integratie

AL HR Solutions kan het ziektetraject van uw medewerker vanaf dag één overnemen en zorg dragen voor een goede dossieropbouw, die voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Wanneer een werknemer langdurig ziek is, adviseren wij om te starten met dossieropbouw in Spoor 1. Zo spaart u kosten in Spoor 2. En dit kan al de eerste winst zijn! Eenmaal in Spoor 2, ondersteunt AL HR Solutions u bij de re-integratie van uw zieke medewerker binnen uw eigen organisatie, of als dat niet lukt, bij een andere werkgever. Uw medewerker krijgt zicht op een nieuwe toekomst en u voldoet aan uw verplichtingen in het kader van de wet- en regelgeving.

> Bekijk hier onze flyer met meer informatie

Outplacement

Outplacement is een ingrijpend proces. AL HR Solutions biedt outplacementrajecten op maat, waarbij mens en resultaat centraal staan. Een traject bestaat uit een mix van individuele coaching en begeleiding, loopbaan- en sollicitatietrainingen en Jobhunting. De ervaren loopbaanprofessionals van AL HR Solutions beschikken over een uitgebreid netwerk en kennis van de (lokale) arbeidsmarkt. Daarnaast werken we intensief samen met een Werving en Selectie bureau. Hierdoor hebben we toegang tot veel vacatures. Ons doel is een passende baan voor de medewerker mét perspectief. Wij begeleiden de werknemer ook tijdens de eerste maanden van de start van de nieuwe baan.

> Bekijk hier onze flyer met meer informatie

Verzuimmanagement

AL HR Solutions biedt gespecialiseerde verzuimbegeleiding door ervaren arbeidsdeskundige en casemanagers. Samen zorgen wij ervoor dat u regie heeft op het verzuim en kosten bespaart. Wij ontzorgen organisaties op het gebied van onder andere:

De persoonlijke benadering en pragmatische aanpak van de professionals van AL HR Solutions dragen ertoe bij dat de productiviteit van de medewerker (werkvermogen) snel en effectief weer op peil wordt gebracht. Snel kunnen schakelen met interventies en geen wachttijden. Wij bieden hulp vanaf het eerste uur! > lees meer