Veroniek van Son

Via mijn werkgever kwam ik bij AL HR Solutions terecht. Ik was een jaar ziek en volgens de wet ben je dan verplicht om spoor 2 in te gaan. Ik was erg onzeker en bang dat dit betekende dat ik moest vertrekken. De eerste ontmoeting met Arlette was spannend en ik was erg sceptisch. Ze voelde mij meteen goed aan en legde uit dat het traject míjn traject was. En dat we het samen gingen doen

Na ons eerste coachingsgesprek was ik niet meer bang en kon ik het als een leertraject zien. Het huiswerk, de zelfkennisgesprekken zag ik in eerste instantie niet zo zitten, maar na de eerste opdracht zag ik meteen vooruitgang. Wat een verrijking! Arlette gaf mij mijn zelfvertrouwen terug. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Ze weet op een professionele manier je inzicht te geven in jezelf. Hierdoor komt er een veranderingsproces op gang.

Mijn traject heeft ¾ jaar geduurd. Ik kijk terug op een leerzame rijke ervaring, die niemand mij meer afneemt. Arlette was er niet alleen op de momenten dat we een afspraak hadden, maar ook als ik even steun of advies nodig had. Ik kon altijd terugvallen op haar. Ik ging sceptisch het traject in, maar het heeft mij veel gebracht, boven mijn verwachtingen.

< terug naar referenties