Christian Thans

Al op mijn 25 ste doorliep ik zelf een outplacementtraject, nadat ik ‘niet op mijn plek’ was bij grote organisatie). Sindsdien ben ik werkzaam in het vak en weet ik dat ik floreer als pionier in (door)startende organisaties, als jobhunter,  jobmarketeer, trainer en als coach.

Mijn passie

In het loopbaanvak ligt mijn uitgesproken passie in het begeleiden en trainen van mensen die, nadat ze weten wat ze zoeken, dit nieuwe werk willen vinden.

Daarin heb ik een geheel eigen, zeer succesvolle manier van begeleiding ontwikkeld. Die werkwijze pas ik toe bij zowel individuele als groepsoutplacementtrajecten. Mijn stijl is direct, resultaatgericht, enthousiast en compassievol.

Ik help de uitstroom van medewerker(s) zo efficiënt mogelijk te begeleiden. We brengen snel in kaart wat de mogelijkheden zijn voor de medewerker en zoeken zo de juiste baan in een geschikte organisatie. Iedereen heeft voordeel bij een snel en doeltreffend outplacementtraject. Uw medewerker kan zo snel mogelijk aan zijn of haar nieuwe uitdaging beginnen, u kunt uw energie richten op uw eigen onderneming.
 

Mijn werkterrein

Mijn werkterrein, het terrein dat ik ken en waar mijn netwerk ligt, is regionaal: grofweg de provincie Limburg, doorgetrokken tot Eindhoven. Ik kom graag langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.