Over Arlette

“Er bestaat voor iedereen een passende werkplek”

Mijn overtuiging is dat er voor iedereen plek is op de arbeidsmarkt. Soms lijkt dit heel ver weg, maar werken op een juiste plek maakt gelukkig. Zowel de werkgever als de medewerker. Ik geniet ervan als de medewerker weer vertrouwen heeft in zijn eigen ‘kunnen’. Met zelfvertrouwen kan starten in een nieuwe functie. En er een win-win situatie ontstaat voor zowel de werkgever als de medewerker.

Wie is Arlette?

Klanten omschrijven mij vaak als een gedreven persoon met flair en passie. Ik denk graag in oplossingen in plaats van problemen. Ruim 10 jaar heb ik ervaring met outplacement op verschillende vlakken. Grotendeels opgedaan bij Randstad HR Solutions als onder andere re-integratie adviseur en project- en salesmanager.

Wanneer is een traject geslaagd?

Een traject is voor mij geslaagd als de medewerker natuurlijk een nieuwe baan vindt, maar ook weer het vertrouwen heeft in zijn eigen kwaliteiten en competenties en daardoor zijn kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Ik ben ervan overtuigd dat de baan er dan wel komt, vroeg of laat.

Mijn werkterrein, het terrein dat ik ken en waar mijn netwerk ligt, is regionaal: de provincie Limburg en provincie Brabant. Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

< terug naar over ons