MARLEEN SIJSTERMANS

Door een reorganisatie eindigde mijn dienstverband. Ik schakelde AL HR Solutions in om mij te begeleiden en te ondersteunen in het vinden van een nieuwe baan. Toch wel een heftig traject voor mij. Het resultaat heeft mijn verwachtingen overstegen. Mijn streven was om voor het einde van het jaar een nieuwe baan gevonden te hebben, maar ik mag nu al aan een interne opleiding starten bij mijn nieuwe werkgever!

Door de coaching van Arlette ben ik mij bewust geworden van mijn kwaliteiten. Ik heb meer zelfvertrouwen. Het stukje mobiliteit in het traject was van grote waarde voor mij. Met name  voor het onderdeel ‘hoe val ik op in de grote massa’ zonder je eigen ik te verliezen. Aspecten die hiervoor nodig zijn: netwerk, sollicitatietraining, opstellen van sollicitatiebrief en cv. Resultaat: 3 sollicitatiegesprekken bij 3 verschillende werkgevers. Ondanks mijn leeftijd van 58 jaar! Inmiddels mag ik starten met een interne opleiding bij mijn nieuwe werkgever.  

De pure en eerlijke manier van werken van Arlette geeft vertrouwen. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Door deze positieve en gedreven benadering is mijn traject heel goed verlopen. 

< terug naar referenties